Personal
Training

Training op maat

Iedereen is anders en iedereen heeft een andere benadering nodig.Training op maat is een uitgekiende ondersteuning voor je totale fitheid.Breed en algemeen, niet gericht op één specifieke situatie of toepassing.Dat is nou juist de fitheid die niet alleen in fysiek zware beroepen en in de sport, maar ook op straat en in huis de meeste voordelen biedt.
Met training op maat ben je optimaal voorbereid op het onverwachte.Specialisatie is voor insecten! Training op maat gelooft niet in specialisatie en houdt niet van routine. Eenzijdige ontwikkeling wordt vroeg of laat afgestraft en verveling is dodelijk. Het oefenprogramma is elke dag anders, maar altijd intensief. Die intensiteit versterkt zowel je fysieke conditie als je mentale veerkracht. Bij alle oefeningen zijn er varianten die zo ook voor de beginnende sporter haalbaar is.Training op maat werkt niet met apparaten omdat die je in geïsoleerde, kunstmatige bewegingen dwingen. We gebruiken juist functionele bewegingen waarbij het hele lichaam betrokken is: tillen, gooien, springen, rennen. Daardoor versterken we je prestatievermogen op alle tien de dimensies van fitheid: uithoudingsvermogen van hart, bloedvaten en ademhalingsstelsel; weerstandsvermogen; sterkte; flexibiliteit; kracht; snelheid; coördinatie, wendbaarheid, evenwicht en nauwkeurigheid.

Mylogenics

Mylogenics™
Bij deze nieuwe revolutionaire en veel omvattende test- en
behandelmethodiek staat het direct boeken van resultaat centraal.De Mylogenics™ methodiek is gericht op Preventie, Prestatieverbetering en Behandeling en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden. Met behulp van de Mylogenics methode krijgen we een goed beeld van het functioneren van de diverse systemen in ons lichaam. Hierdoor kan een Mylogenics Practitioner doelgericht de oorzaak behandelen waardoor het resultaat van de behandeling optimaal wordt.

Lees meer