Succes
verhalen

Mylogenics

Wat ben ik blij dat ik Leon tegenkwam op het moment dat mijn fysiotherapeut niet meer wist hoe zij mij verder kon helpen!
Al een maand of drie liep ik met behoorlijke schouderklachten die zowel naar mijn nek als naar mijn arm uitstraalden. Omdat mijn linkerarm 80 procent van de dag zelfs een slapend gevoel had of tintelde werd ik door de eerste fysiotherapeut naar mijn huisarts doorgestuurd. De huisarts wilde dat ik naar een manueel therapeut ging. Drie maanden later had ik nog steeds dezelfde klachten en een hoop slapeloze nachten. Probeer maar eens te gaan slapen met een slapende arm; die arm houdt je dan dus gewoon wakker.
Op de sportclub was ik een beetje tegen Leon aan het klagen omdat ik nogal moedeloos werd van de situatie. Moest ik nu stoppen met sporten, meer rust nemen, of juist meer sporten?
Leon bood mij aan om eerst een spiertest te doen zodat hij kon achterhalen waar het probleem nu precies zat. Al snel bleken mijn infra-spinatus en supra-spinatus de boosdoeners te zijn. Nooit geweten dat die dingen in mijn lichaam zaten.
Leon palpeerde (vasthouden) de spier in het probleemgebied. Zelf bracht ik die spier in zijn functionele bewegingspatroon waardoor de verkleving verdwijnt. Het was prettig dat ik dus zelf de intentie van de pijn reguleerde. Na de behandeling had ik het gevoel dat mijn lichaam en spieren ineens weer lucht en ruimte kregen. Mijn arm sliep niet meer en ik sliep des te beter!
Ik ben na deze behandeling een echte Mylogenic-fan geworden en als ik ooit weer eens klachten krijg, klop ik eerst bij Leon aan.
Echt een aanrader.
Miranda van V.

Beste investering ooit!

Rugklachten als gevolg van een hernia blijf ik de baas met personal training van de sympathieke Leon Parlevliet.
Fysiotherapie en Mensendieck brachten enige verlichting. Maar niet genoeg en de kans op een operatie werd groter. Toen ik startte bij Leon was ik lamlendig en moedeloos vanwege de pijn en de beperking. We zijn rustig aan begonnen met twee keer per week veilige kracht- en conditietraining op maat. Het was in het begin vreselijk eng want ik was het vertrouwen in mijn eigen kunnen kwijt. De vooruitgang kwam zo veel eerder dan ik voor mogelijk had gehouden.

Inmiddels ben ik in prima shape en heb ik sterke rugspieren en een goede lichaamshouding. Hierdoor kan ik na jaren tobben weer skiën, golfen en kilometers hardlopen. Zelfs stukken beter dan daarvoor. Er zijn heel af en toe wel eens mindere momenten. Het blijft tenslotte een zwakke plek. Maar dat weerhoudt mij er niet meer van om positief te blijven en te blijven bewegen, want als je fit bent, herstel je vele malen sneller. De tips van Leon over voeding en supplementen dragen hier ook aan bij.

Zonder Leon zou ik dit resultaat nooit hebben bereikt. Kortom, personal training van Leon is superefficiënt en fun!

Kim V.

Motivatie

Twee jaar geleden trof mij het lot een prijs te winnen en wel in de vorm van een personal trainer.

Eerst dacht ik nog dat het een grap was van een van mijn sportieve vriendinnen, want wat moest ik als antisportster nou met een personal trainer?

Maar op een dag stond Leon (hij was mijn prijs voor een maand) dus echt voor mijn deur en het is hem gelukt om mij weten te motiveren dat sport wel fijn is en dat je je er beter door kunt voelen.

Leon heeft het heel rustig opgebouwd en we zijn geëindigd in een sportschool bij mij in de buurt, waar ik nu door zijn toedoen nog steeds naar toe ga. Wie had dat gedacht, ik zeker niet!

Leon je hebt echt iets veranderd in mijn leven, jij hebt mij die drempel over gekregen en daar ben ik heel erg blij mee! Bedankt voor alles, ook voor je luisterend oor tijdens onze trainingen!

Wilma Berkeljon

Rug klachten.

Anderhalf jaar geleden ben ik bij Leon terecht gekomen omdat ik al geruime tijd rugklachten had. Leon heeft mij 1-2 keer per week oefeningen laten doen die o.a. specifiek gericht zijn op het verstevigen van mijn rug. Hierdoor heeft hij mij niet alleen van mijn rugklachten af geholpen, ik heb nu ook een goede conditie en ren regelmatig 5 kilometer of meer.

Leon heeft altijd erg veel geduld en kennis van fitness. Hij motiveert je om het maximale uit jezelf te halen. Ik kan hem aanraden aan iedereen die een persoonlijke behandeling waardeert.

Lianne Kloosterziel

Diplan

Na een werkzaam leven van ruim 40 jaar ben ik per 1 mei jl. gestopt met werken. Ik had een drukke secretaresse baan en meer dan 1x per week fitnessen lukte mij niet. De laatste jaren was ik een aantal kilo´s aangekomen en ik vond het een goede start van mijn `vrije leven` om eens flink aan het werk te gaan om die kilo´s er weer af te krijgen.

Via mijn begeleider, heb ik kennis gemaakt met het Diplan voedingsconcept. De combinatie van 3x per week trainen en een uitgebalanceerd dieet heeft succes gehad.

Ik ben niet alleen in 10 weken 6 kilogram afgevallen, maar het belangrijkste is, dat ik me top fit voel en dat mijn vetpercentage flink is afgenomen. Het dieet is prima te doen. Ik ben nu stabiel in mijn gewicht. In het weekend eet ik normaal en door de week volg ik Diplan. Ik ben heel erg dankbaar voor de uitstekende begeleiding en motivering. Een steuntje in de rug heeft iedereen toch nodig en dat heeft hij heel goed gedaan. Dank daar voor!!!!

Machteld Hulsbergen